Individualna vadba (reformer/na blazini) 

Individualna vadba je prilagojena potrebam in željam posameznika, tako po vsebini, kot tudi po terminu vadbe.

Vadba se izvaja na blazinah z različnimi pripomočki ali na pilates reformerju.

Za več informacij nas kontaktirajte na telefon 041/433 033 ali na e-pošto info@ini-mini.si.

Individualni program je prilagojen vsakemu posamezniku. Oblikujemo ga glede na vaš telesni tip in telesne značilnosti. Program izvajamo na pilates reformerju ali pilates blazinah v prenovljenem pilates studiu v INI-MINI. S telesno analizo vam v prvih urah predstavimo specifike vašega telesa, kar vas v obliki prilagojenih vaj spremlja pri nadaljnjih treningih.

Primerno je za vse, ki se srečujete z bolečimi v hrbtenici, ramenih, kolkih ali kolenih, si želite preoblikovati svoje telo ali pa samo izboljšati svoje počutje.

Na urah se uporabljajo različni pripomočki, ki dodatno popestrijo vadbeno uro.

Urnik je prilagojen vašemu delovnemu času. Vadbo lahko obiskujete v zgodnjih jutranjih urah pred službo, takoj po njej ali v popoldanskem / večernem času.

Zaradi higiene je na vseh napravah obvezna uporaba nogavic.

OPIS PAKETOV

PILATES NA REFORMERJU 

Posebnost naprave reformer je drsna podloga, ki se premika glede na upor vzmeti, nestabilna površina pa omogoča intenzivnejšo uporabo stabilizacijskih mišic. Vadba je individualno prilagojena posamezniku in je primerna tako za začetnike kot tudi za nadaljevalce.

REHABILITACIJSKI INDIVIDUALNI PRISTOP

Post-reha pilates izhaja iz osnovnega pilatesa v vadbo prepleta osnove fizioterapije, kineziologije. Še vedno je rdeča nit pilates principov in med vadbo se uporablja različne pripomočke. Poudarek je predvsem na stabilizaciji v kontroliranih mobilizacijah, kjer ne obremenimo sklepov in skrbimo za kakovostni gibalni vzorec, ki ga stranka prenaša v vsakdanje življenje. Namenjen je vsem, ki si želijo pravilnejše drže, večje mišične ravnine v bistveno bolj aktivnih globokih stabilizatorjih telesa. Bistveni element vsake ure je visoka natančnost izvedenih gibov zato je primerna za vsakogar.

 

OSNOVNE INFORMACIJE

– vadba bo organizirana v prostorih INI-MINI

– med letom se prilagajamo šolskim počitnicam

– za vadbo potrebujete udobno športno obleko. Vadimo bosi ali v nedrsečih nogavicah. S seboj prinesite brisačo, blazino in rekvizite dobite pri nas;

 

CENIK 

    Individualna vadba na blazini
55 min
Individualna vadba na reformerju
55 min
A enkratni obisk  45 EUR 50 EUR
B cena indiv. ure pri sklopu 6 obiskov (veljavnost 6 tednov)  43 EUR 48 EUR
C cena indiv. ure pri sklopu 12 obiskov (veljavnost 12 tednov) 40 EUR 45 EUR

(Cene vsebujejo DDV)

 

URNIK 

Klikni na  URNIK !