Mini igrarije

(2-3, skupaj s starši)

Mini igrarije so namenjene našim najmlajšim gibalčkom starim med 2 in 3 letih skupaj z odraslo osebo. To je obdobje temeljnega gibalnega razvoja. Gibalni programi, osvojeni v predšolskem obdobju, ostanejo trajno zapisani v gibalnem spominu otroka, ki pa otroku omogočajo lažje osvajanje novih gibalnih znanj v prihodnosti.

Gibanje temelji na igri, saj le-ta pomaga pri premagovanju ovir, omogoča realizacijo istih problemov, zagotavlja motivacijo za delo in s tem ustvarjamo pozitiven odnos do gibalnih dejavnosti. V igri se upoštevajo pravila in sodelovanje, razvija se koordinacije, gibanje, uravnoteženost, moč, natančnost, hitrost pri pridobivanju tudi prstnih sposobnosti. Igra je tako zelo pomemben del otroštva prav zaradi nadaljnjega telesnega, gibalnega, spoznavnega, čustvenega in socialnega razvoja.

Vadba bo potekala enkrat tedensko 45 minut z aktivnim sodelovanjem staršev, oz. odrasle osebe. Izvajali bomo naravne oblike gibanja (hoja, tek, lazenje, plazenje, plezanje, meti, skoki, poskoki, valjanje, nošenje, odbijanje itd.), Naučili različnih izrazov kot so: pod, nad, čez, ipd in jih izvedli z različnimi deli telesa, v različnih smereh, z različnimi hitrostmi v različnih pogojih. Vzpostavljali ravnotežje na mestu v gibanju s pomočjo različnih pripomočkov v orodjih. Ne bomo pozabili pa tudi na glasbo v ritmu.

Naj bo tvoj otrok tisti, ki se bo nasmejan in zadovoljno veselil odhoda v športno igralnico. 

OSNOVNE INFORMACIJE 

– program bo organiziran v prostorih INI-MINI;

– 25 ur (1 x tedensko po 45 min);

– dan in ura bodo objavljena naknadno po vpisih (lahko v dopoldanskem ali popoldanskem terminu, urnik bomo prilagodili željam staršev);

– med letom se prilagajamo šolskim počitnicam, točni datumi vadbe boste prejeli na začetku izvajanja programa;

– možen tudi naknadni vpis med letom;

– minimalno 6 parov (otrok + 1 starš), maksimalno 10 parov (otrok + 1 starš) v skupini;

– vhodna vrata v prostore INI-MINI so odprta 5 min pred začetkom programa, med izvajanjem programa so zaradi varnosti zaprta, ponovno odpremo 5 minut pred začetkom naslednjih programov;

– za igro potrebujete udobno športno obleko, uporabljamo nedrseče nogavice / copate ali pa smo bosi.

CENIK 

Št. obrokov     Mini igrarije        25 ur x 45 min    Roki plačila
1 x 175 EUR do 15. septembra
2 x 91 EUR do 15. septembra,  do 15. januarja
4 x 48 EUR do 15. septembra, do 15. oktobra,   do 15. januarja,  do 15. februarja

(Cene vključuje DDV)

 

URNIK 

Klikni na  URNIK !

 

Masaža otrok

Masaža ‘MISP ‘( Massage in Schools Programme) se trenutno izvaja v več kot 40 državah po vsem svetu ter pridobiva spoštovanje in priznanje na mednarodni ravni. V Veliki Britaniji je program priznan kot uradni nacionalni program za preprečevanje nasilja med vrstniki.

Pomaga razlikovati med pozitivnim in negativnim dotikom, zmanjša agresivno in hiperaktivno vedenje otrok. Potrjeno je, da redno izvajanje tega programa pomaga otrokom da postanejo bolj mirni, izboljšajo koncentracijo, pridobivajo na samozavesti, naučijo se spoštovati sebe in druge, nadzorujejo jezo in bes, odpravljajo tesnobo in  izboljšajo interakcijo z vrstniki.

Program je namenjen otrokom starosti od 4. do 12. leta. Otroci se masirajo med seboj ali s starši. Masira se področje hrbta, vratu, roke in glava, čez oblačilo.

Program izvaja mednarodna MISP inštruktorica.

 

OSNOVNE INFORMACIJE 

– program bo organiziran v prostorih INI-MINI;

– obseg delavnice : 3 srečanja po 45 min.

– starost otroka : od 4.leta do 8.leta- skupaj s starši
                               od 8.leta do 12.leta- sami, brez staršev

 – št. otrok v skupini: minimalno 4, maksimalno 8

– vhodna vrata v prostore INI-MINI so odprta 5 min pred začetkom delavnice, med izvajanjem delavnice so zaradi varnosti zaprta, ponovno odpremo 5 minut pred začetkom naslednjih programov;

– za delavnico potrebujete udobno športno obleko, uporabljamo nedrseče nogavice / copate ali pa smo bosi.

 

CENIK 

  Delavnica masaža otrok     (3 srečanja po 45 min)   Rok plačila
37 EUR/otroka Pred začetkom delavnice

(Za starše je obisk brezplačen, cena vključuje DDV)

 

URNIK 

Bo znan po vpisih, glede na zanimanje. Urnik bomo prilagodili željam staršev.